Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren: ik zet uw Google AdWords campagne op. D.m.v. regelmatige controle van de prestaties van het account stel ik de biedingen op de zoekwoorden bij, en sluit ik slecht scorende zoekwoorden en websites (Google display netwerk) uit. Als u de Google conversion tracker op uw bedankpagina implementeert, zijn de resultaten namelijk op zoekwoord- en websiteniveau zichtbaar! Verder maak ik per advertentiegroep diverse teksten aan, waarvan de best presterende blijven staan en de slechtste uitgezet worden en vervangen worden door nieuwe varianten.

Een voordeel van Google AdWords is dat u de campagne op ieder gewenst moment kan starten of onderbreken. Wilt u op bepaalde dagen of tijdstippen niet adverteren of juist extra in beeld komen? Alles is mogelijk, want Google AdWords is de meest flexibele marketingbron. Door middel van een frequente rapportage bent u goed op de hoogte van het verloop van uw campagne.

Kiest u óók voor een gerichte, flexibele manier van adverteren? Laat mij dan uw AdWords campagne opstarten en optimaliseren! Bel 06-54762701 of maak online een afspraak.